Informasjon fra opplysningskontorene i landbruket i samarbeid med Skoleideer.no
Er e-posten utydelig,
klikk her.
Lag din egen lunsj (reklame)
Ny konkurranse for skoleåret 2019/2020
La elevene delta i den suksessfulle digitale matlagingskonkurransen «Lag din egen lunsj (reklame)». Konkurransen bidrar til å øke kunnskap og bevissthet om sunt og variert kosthold blant over 30000 ungdommer i alderen 13-16 år.
9 nister som frister
Det er lett å småspise - og trøstespise - i eksamensperioden. Kom søtsuget i forkjøpet med god og fristende niste. Hjernen trenger regelmessig påfyll av energi for å fungere best mulig både i forberedelsene til og under lange eksamensdager. Lag nister som frister sammen med elevene!
Bestill brosjyren «Litt sulten?»
Den gir tips om mat som ungdom kan lage selv – som lefserull, og brosjyren egner seg for både 6. og 9. trinn. Vi sender ut så langt lagerbeholdningen rekker, og siste frist for bestilling er 1. juni.
Sikre deg de siste skolebøkene nå!
Fra neste skoleår vil vi ikke lenger kunne tilby fysiske bøker til elevene. Vi sender nå ut restopplaget, så vær rask – det er førstemann til mølla!
Læreverket Matopedia, for elever på barne- og ungdomstrinnet, består av fem bøker med tilhørende app og en egen nettside www.matopedia.no Fra neste skoleår vil Matopedia kun være et digitalt tilbud.
Mer informasjon på Mat.no som er en felles nettportal for opplysningskontorene i landbruket:
Opplysningskontoret for brød og korn | brodogkorn.no
Opplysningskontoret for frukt og grønt | frukt.no
Opplysningskontoret for egg og kjøtt | matprat.no
Opplysningskontoret for meieriprodukter | melk.no
Ønsker du ideer og gratis materiell til undervisningen? Klikk på Ja, takk. Hvis du IKKE vil motta nyhetsbrev fra Skoleideer, klikker du på AVMELDING ALT SKOLEIDEER Hvis du vil melde deg på eller sjekke/endre e-postadressen, KLIKK PÅ DENNE LENKEN