Informasjon til lærere på 8.-10. trinn
Er e-posten utydelig,
klikk her.
Absolutt siste mulighet for å få trykte bøker av læreverket Matopedia til ungdomstrinnet. Det vil ikke ikke trykkes opp flere bøker etter dette opplaget.
Siste mulighet for Matopedia teoribok (8. – 10. trinn)

Det er nå kun mulig å bestille *gratis teoribok på bokmål og nynorsk til elevene på 8. – 10. trinn. Kokebok for ungdomstrinnet har vi fremdeles igjen noen eksemplarer av på nynorsk. Dersom din skole behøver lærerveiledningen for ungdomstrinnet, så er det fortsatt mulig å bestille denne. Trykte bøker for barnetrinnet (5. – 7. trinn) er tomt, og det vil ikke komme nytt opplag.
Teoriboka for ungdomstrinnet består av 31 leksjoner, samt et fordypningskapittel. Innholdet i læreverket er i tråd med Kunnskapsløftet, læreplanen i mat og helse (MHE1-01) og kostrådene fra Helsedirektoratet. Til hver leksjon oppgis forslag til hvilke retter som kan lages. Bøkene må bestilles innen torsdag 27. juni. Levering av bøkene til skolen skjer ved skolestart i august.
*Bøkene er gratis, men det tilkommer en fraktkostnad på kr 25,- per bok.
Matopedia blir digitalt læreværk
Etter sommeren vil Matopedia kun være å finne som et digitalt tilbud til lærere og elever på matopedia.no. Innholdet digitalt vil i hovedsak være lik bokversjonen, og vi jobber nå med å bygge ut den digitale løsningen fra dagens versjon. Det vil sendes ut mer informasjon om det digitale tilbudet i august.
Spørsmål om bestillingen?
Bøker bestilt før 20. juni har blitt sendt ut fortløpende. Er det noe du savner eller lurer på i forbindelse med bestillingen? Send e-post til skole@oek, eller ring 23 18 30 00. Grunnet ferieavvikling vil e-post og telefon være ubetjent i juli.
God sommer!
Med vennlig hilsen MatPrat – Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Kontakt oss på skole@oek.no dersom du skulle ha noen spørsmål.
Ønsker du ideer til undervisningen i Mat og helse? Klikk på Ja, takk. Hvis du IKKE vil motta nyhetsbrev fra Skoleideer, klikker du på AVMELDING ALT SKOLEIDEER Hvis du vil melde deg på eller sjekke/endre e-postadressen, KLIKK PÅ DENNE LENKEN